Velkommen til St.Ansgar menighet!

Menigheten dekker hele Vest-Agder og deler av Aust-Agder. Sognekirken ligger sentralt i Kristiansand. Det holdes også messer månedlig i Mandal, Farsund og Flekkefjord.

mandag 12. juni 2017

KUNNGJØRINGER SØNDAG11.JUNI 2017
Det er messe tirsdag til fredag kl. 18.00


Torsdag 15. juni er det messe kl. 11.00 etterfulgt av felles lunch.


Lørdag 17. juni er det katekese for 8. klasse til vanlig tid. Det er katekese for 9. klasse for dem som ikke var med på Stella Maris. 9. klasse begynner kl. 13.00Søndag 18. juni feirer vi Kristi legemsfest og internasjonal dag i menigheten. Det blir en felles utendørs messe på gårdsplassen ved St. Ansgar kirke kl. 11.00 etterfulgt av sakramentsprosesjon og deretter underholdning og internasjonal mat. Denne søndagen blir det ingen andre messer.

Fredag 23. juni er St. Hansaften. Da er alle hjertelig velkommen til St. Hans feiring på Stella Maris i Mandal. Det blir messe kl. 18.00 og deretter grilling og St. Hansbål. Ta med mat og drikke og stoler/ bord eller annet å sitte på. Stella Maris kommiteen stiller med griller. Velkommen alle sammen!


Så en invitasjon til alle barn! Bli med på barneleir sør på Stella Maris i Mandal fra 24. juni til 1. juli. For alle fra 8 til 11 år. Påmelding og info på NUKs hjemmeside. Eller se plakat i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar