søndag 5. februar 2017

KUNNGJØRINGER SØNDAG 5. FEBRUAR 2017

Denne uken er det messe tirsdag til fredag kl. 18.00.Torsdag 9. februar er det IKKE formiddagsmesse, kun messe kl. 18.00.Lørdag 11. februar er det katekese. 1.- 4. klasse fra kl. 10-14 og 5.-7. klasse fra kl. 13-17Søndag 12. februar er det IKKE messe  på Stella Maris. Det blir messe på Stella Maris i Mandal søndag 19. februar kl. 11.00.
Helgen 17. til 19. februar kommer dominikanerpater Haavar Simon Nilsen til Stella Maris for å lede retrett for alle interesserte. Det vil bli en helg med liturgi, stillhet, bønn, refleksjon og sosialt fellesskap. Pater Haavar vil holde refleksjoner og prekener, feire liturgiene samt være tilgjengelig for individuelle samtaler. For påmelding, se plakat i gangen. Deltakeravgift er 500,- som inkluderer mat og overnatting på Stella Maris.
Unn deg selv en helg med åndelig påfyll.


St. Paul Gymnas i Bergen er en landsdekkende katolsk videregående skole med vekt på klassiske fag og realfag. Katolikker har prioritet ved opptak hvis skolen er førstevalg. Skolen har også studenthjem. Søknadsfrist er 1. mars. Se mer informasjon i gangen og på www.stpaulgymnas.no

Allerede førstkommende torsdag kveld arrangerer St. Paul gymnas åpen kveld for alle interesserte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar