Velkommen til St.Ansgar menighet!

Menigheten dekker hele Vest-Agder og deler av Aust-Agder. Sognekirken ligger sentralt i Kristiansand. Det holdes også messer månedlig i Mandal, Farsund og Flekkefjord.

tirsdag 19. mai 2015

Kunngjøringer 17. mai 2015


Tirsdag til fredag er det messe kl. 18.00

Onsdag 20. mai kl. 18.30 er det rosenkransandakt på norsk.  

Torsdag 21. mai blir det requiemmesse for Mathilde Mercedez Meza kl. 11.

Fredag 22. mai blir det igjen juniorklubb for alle i 3. til 7. klasse. Påmelding innen onsdag 20. mai. Se oppslag med nærmere opplysninger.

Lørdag 23. mai er det messe på tagalog kl. 14 og på fransk kl. 16

Søndag 24.mai er det messe på Stella Maris kl. 14

Mandag 25. mai er 2. pinsedag. Denne dagen blir det ingen messe i St. Ansgar kirke. Denne dagen inviterer St. Ansgar menighet alle til Stella Maris i Mandal. Det blir messe kl.11(merk tiden!) og deretter grilling og hyggelig samvær. Ta med mat og drikke og campingstoler. Griller finnes på Stella Maris. Det blir underholdning og loddsalg. Velkommen til en koselig dag sammen på Stella Maris.  

Lørdag 20. juni til lørdag 27. juni blir det leir for barn i alderen 8 – 12 år på Stella Maris i Mandal. Se oppslag i gangen og brosjyre med informasjon på norsk, polsk, vietnamesisk og engelsk. Menigheten tilbyr støtte og søskenrabatt. For mer informasjon kontakt pater Frode

I forbindelse med jubileumsåret i menigheten skal det kjøpes inn ti nye messehagler. Hvis det er familier eller enkeltpersoner som kan tenke seg å betale for en av dem som en gave til kirken tas det imot med takk. En messehagel koster 3200 kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar