Velkommen til St.Ansgar menighet!

Menigheten dekker hele Vest-Agder og deler av Aust-Agder. Sognekirken ligger sentralt i Kristiansand. Det holdes også messer månedlig i Mandal, Farsund og Flekkefjord.

tirsdag 23. desember 2014

Kunngjøringer 21. desember 2014Program for julen 2014 i St. Ansgar menighet finner dere på menighetens blogg og facebook. Det er også slått opp ute i gangen og dere kan også ta med et program hjem.

Barn fra 3. klasse skal fremføre julespillet i barnemessen kl. 15 på julaften. Det er en øvelse for dem på tirsdag 23. desember kl. 15-17. Alle barna som deltar får en liten julegave. 

Søndag 28. desember kl. 16 blir det  juletrefest i KIGA. Påmelding ved å skrive deg på listen i KIGA. Alle er hjertelig velkommen. Samme kveld, kl. 19 har ungdomslaget Saul sin årlige julekonsert. Inntektene går til adventsaksjonen. Alle er hjertelig velkommen. Disse to arrangementene kan med fordel kombineres. Søndags kveldsmessen kl. 18 er på norsk og passer inn i programmet.

Vi minner også om julelotteriet til inntekt for menigheten og byggelånet. Hovedgevinsten er en rolexklokke. Ellers er det reisegavekort og andre gavekort med mer. Kjøp et lodd og støtt menigheten! Lodd kan fås kjøpt etter messen og ved henvendelse til kontoret.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar