Velkommen til St.Ansgar menighet!

Menigheten dekker hele Vest-Agder og deler av Aust-Agder. Sognekirken ligger sentralt i Kristiansand. Det holdes også messer månedlig i Mandal, Farsund og Flekkefjord.

søndag 2. november 2014

Ukens kunngjøringer


Tirsdag 4. november er det bønn for de døde på vietnamesisk etter kveldsmessen. Sakramentsandakten er flyttet til fredag.
Tirsdag  4. november er det også møte i 18+ gruppen etter kveldsmessen. Kveldens tema er døden; Den siste fiende, eller venn? Pater Hallvard fra Arendal leder møtet som vanlig. Alle unge voksne er hjertelig velkommen.
Onsdag 5. november er det rosenkrans og Maria-andakt på engelsk etter messen
Onsdag 5. november inviterer Forum for Tro og livssyn til dialogmøte i Kristiansand folkebibliotek. Temaet  er kjøpesentre. Er de blitt vår tids katedraler? Møtet begynner kl. 19.15. St. Ansgar menighet er medarangør denne gangen. Så det vil være ekstra flott hvis mange fra vår  menighet stilte opp. Hjertelig velkommen! Se oppslag i gangen.

Torsdag 6. november arrangeres det fakkeltog for forfulgte kristne. Møt opp for å vise solidaritet med kristne som lider for sin tro i Irak, Nigeria og mange andre steder. Fakkeltoget starter ved Domkirken kl. 18. Dette er en veldig viktig sak og så mange som mulig bør stille opp. Messen kl. 18 fremskyndes til kl. 17.30.

Fredag 7. november er det sakramentstilbedelse og skriftemål fra kl. 17 il 17.45 og det er også sakramentstilbedelse etter messen.
Lørdag 8. november er det kateksese. 1. til 5. klasse fra kl 10 til 14 og 6. til 9. klasse fra kl. 13 til kl. 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar